museum-digitalwestfalen
CTRL + Y
en
Deutsches Kochbuchmuseum [KoM 1987/0024]
Fachbuch: H. Meyer zu Selhausen: "Das Goldene Buch des Süßwarengewerbes" (1952) (Deutsches Kochbuchmuseum CC BY-NC-SA)
Provenance/Rights: Deutsches Kochbuchmuseum / Joana Maibach (CC BY-NC-SA)
1 / 1 Previous<- Next->

Fachbuch: H. Meyer zu Selhausen: "Das Goldene Buch des Süßwarengewerbes" (1952)

Contact Cite this page Data sheet (PDF) Calculate distance to your current location Archived versions Mark for comparison Graph view

Description

Volltitel: Das Goldene Buch des Süßwarengewerbes. Herausgegeben von Dr. H. Meyer zu Selhausen.

464 Seiten

Goldfarbener Halbleineneinband (?) mit Goldpapier kaschierten Pappdeckeln und schwarzer Schrift. Der Einband ist berieben, Kanten und Ecken sind angestoßen. Der Buchschnitt ist leicht verschmutzt und verfärbt. Die Seiten sind zum Rand hin leicht nachgedunkelt.

Material/Technique

Papier, Pappe, Stoff/ Druck

Measurements

H 23,7 cm x B 17 cm x T 2,6 cm

Map
Created Created
1952
Theobroma Verlag
Lage, North Rhine-Westphalia
Edited Edited
1952
Meyer zu Selhausen, Hermann
1951 1954
Deutsches Kochbuchmuseum

Object from: Deutsches Kochbuchmuseum

Das Deutsche Kochbuchmuseum ist eine Außenstelle des Museums für Kunst und Kulturgeschichte Dortmund. Die Bibliothek des Deutschen Kochbuchmuseums...

Contact the institution

[Last update: ]

Usage and citation

The textual information presented here is free for non-commercial usage if the source is named. (Creative Commons Lizenz 3.0, by-nc-sa) Please name as source not only the internet representation but also the name of the museum.
Rights for the images are shown below the large images (which are accessible by clicking on the smaller images). If nothing different is mentioned there the same regulation as for textual information applies.
Any commercial usage of text or image demands communication with the museum.